Welkom

Welkom op de website van Joko Reijmerstok, een koor waar diverse muziekstromingen gezongen worden en waar plezier de boventoon voert. Joko werd in 1979 opgericht in het Limburgse dorp Reijmerstok; de plek waar we nog altijd...

Nieuws
Joko is altijd op zoek naar nieuwe leden! Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom bij onze repetities. Kom jij ook (proef)zingen?

Welkom

Welkom op de website van Joko Reijmerstok, een koor waar diverse muziekstromingen gezongen worden en waar plezier de boventoon voert. Joko werd in 1979 opgericht in het Limburgse dorp Reijmerstok; de plek waar we nog altijd repeteren op vrijdagavond. Het koor staat onder professionele en enthousiaste leiding van dirigente Suzan Hambuckers, begeleid door een getalenteerd combo bestaande uit een pianist, drummer, gitarist en bassist.

Wat zingen wij zoal? Funky Disco uit de jaren tachtig, het alom bekende California Dreamin’, Nick en Simon, Marco Borsato, The Sound Of Silence, Limburgse liedjes zoals Mien Limburgs Landj, Coldplay, U2, BLØF, Queen en (religieuze) liederen die passen bij onze uitvoeringen in de diverse kerken van het Heuvelland. Verrassend veelzijdig, leerzaam maar bovenal heel leuk!

Op deze website vind je alles over Joko: haar geschiedenis, het repertoire, hoe je ons kunt boeken en hoe je lid kunt worden. Wil je Joko een keer live horen, kijk dan in onze agenda voor komende uitvoeringen.

We zien je graag een keer terug bij een van onze repetities of uitvoeringen!

Agenda
Zaterdag 16 april 2022, 20.30 uur
Paaswake, Kerk Reijmerstok

Zaterdag 21 mei 2022
Bruidsmis Teuven

Zaterdag 9 juli 2022
Mis schoolverlaters, Margraten
Onze muziek
Op 1 juni 2019 vierden wij ons 40-jarig jubileum met een bijzonder concert. Beluister hier de opnames!
Het koor
Het koor bestaat al sinds 1979 en telt momenteel ca. 35 leden variërend van 13 jaar tot 55+. Het koor treedt naar buiten als een laagdrempelig koor waar plezier in het zingen voorop staat. Mannen, vrouwen, sommige met jarenlange ervaring maar ook beginnende zangers staan onder de leiding van...
Uitvoeringen
Ieder jaar hebben wij uitvoeringen in de regio Zuid-Limburg. Voorbeelden hiervan zijn onze Kerst-inn in Reijmerstok, de Paasmis, luisteren wij de Mis voor schoolverlaters in onze omgeving op en zingen wij mooie kerstliederen tijdens de nachtmis.
Contact
Heb je vragen of opmerkingen? Wil je een uitvoering van Joko aanvragen? Of ook lid worden van Joko? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden.