Joko Reijmerstok

Zingen en muziek maken geeft je dag klank en kleur

Het koor

Het koor bestaat al sinds 1979 en telt momenteel ca. 35 leden variërend van 13 jaar tot 55+. Het koor treedt naar buiten als een laagdrempelig koor waar plezier in het zingen voorop staat. Mannen, vrouwen, sommige met jarenlange ervaring maar ook beginnende zangers staan onder de leiding van dirigente Christianne Neven. De saamhorigheid is groot; we helpen elkaar bij de repetities, zelfs als je het lezen van noten nog niet beheerst. De leden van Joko zijn woonachtig in de regio Maastricht, het Heuvelland en de regio Vaals; dorpshuis A Gen Ing in Reijmerstok is onze thuisbasis voor de wekelijkse repetitie en voor enkele uitvoeringen. Wil je een keer sfeer komen proeven tijdens één van onze repetities? Kijk dan onder het kopje contact hoe je ons kunt bereiken.

Over dirigente Christianne Neven:

Christianne Neven (Meerssen 1972) studeerde in 1998 af aan het conservatorium Maastricht. Zij behaalde haar diploma Docent muziek met specialisatie zang en haar bachelor Koordirectie met specialisatie kerkmuziek.
Daarna studeerde zij interpretatie bij Gé Titulaer, volgt workshops en zanglessen Complete Vocal Technique bij Inge Rambags en voltooide de cursus 6 koorkleuren bij Juliette Dumoré.

Naast haar werk als zangeres, dirigente en vocal coach bij uiteenlopende koren
(Klassieke- Pop-, Rock- en kinderkoren), heeft zij van 1998 t/m 2022 gewerkt bij Kumulus kunstencentrum Maastricht als docent koorzang, musicalzang en als theoriedocent.
Sinds 2018 is zij ook werkzaam als trouwambtenaar voor de gemeente Eijsden-Margraten.

In haar werk streeft zij ernaar mensen met enthousiasme te motiveren hun eigen kunnen te verkennen en zich overtuigend te tonen. Als ontspanning wandelt zij graag en bakt koekjes!

© 2024 Joko Reijmerstok

Thema door Anders Norén