Welkom

Welkom op de website van Joko Reijmerstok, een koor waar diverse muziekstromingen gezongen worden en waar plezier de boventoon voert. Joko werd in 1979 opgericht in het Limburgse dorp Reijmerstok; de plek waar we nog altijd...

Nieuws
Joko is altijd op zoek naar nieuwe leden! Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom bij onze repetities. Kom jij ook (proef)zingen?
Agenda
Zondag 11 december 2022
15.00 uur

Concert Onder de Poort in Moelingen
www.onderdepoort.be

Zaterdag 24 december 2022
20.30 uur

Nachtmis
Kerk Reijmerstok
Onze muziek
Op 1 juni 2019 vierden wij ons 40-jarig jubileum met een bijzonder concert. Beluister hier de opnames!
Het koor
Het koor bestaat al sinds 1979 en telt momenteel ca. 35 leden variërend van 13 jaar tot 55+. Het koor treedt naar buiten als een laagdrempelig koor waar plezier in het zingen voorop staat. Mannen, vrouwen, sommige met jarenlange ervaring maar ook beginnende zangers staan onder de leiding van...
Uitvoeringen
Ieder jaar hebben wij uitvoeringen in de regio Zuid-Limburg. Voorbeelden hiervan zijn onze Kerst-inn in Reijmerstok, de Paasmis, luisteren wij de Mis voor schoolverlaters in onze omgeving op en zingen wij mooie kerstliederen tijdens de nachtmis.

Het koor

Het koor bestaat al sinds 1979 en telt momenteel ca. 35 leden variërend van 13 jaar tot 55+. Het koor treedt naar buiten als een laagdrempelig koor waar plezier in het zingen voorop staat. Mannen, vrouwen, sommige met jarenlange ervaring maar ook beginnende zangers staan onder de leiding van dirigente Suzan Hambuckers. De saamhorigheid is groot; we helpen elkaar bij de repetities, zelfs als je het lezen van noten nog niet beheerst. De leden van Joko zijn woonachtig in de regio Maastricht, het Heuvelland en de regio Vaals; dorpshuis A Gen Ing in Reijmerstok is onze thuisbasis voor de wekelijkse repetitie en voor enkele uitvoeringen. Wil je een keer sfeer komen proeven tijdens één van onze repetities? Kijk dan onder het kopje contact hoe je ons kunt bereiken.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen? Wil je een uitvoering van Joko aanvragen? Of ook lid worden van Joko? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden.