Joko Reijmerstok

Zingen en muziek maken geeft je dag klank en kleur

Nieuws

Enkele high lights uit ons `Oud nieuws’:

Juni 2024

Vrijdag 7 juni organiseerde Joko haar eerste open repetitie genaamd ‘Bring a Friend‘. JOKO hoopte dat mensen die eens wilden komen kijken en/of meezingen naar deze avond kwamen. Zoals elke vrijdag werd het een gezellige avond met zingen en muziek maken als bindende factor. Iedereen met interesse was welkom, van 12 jaar tot gepensioneerd, man of vrouw, zolang je maar van zingen houdt. En er waren veel geïnteresseerden gekomen!

Mei 2024

Vrijdag 24 mei zongen we in de kerk van Margraten de mis van het Vormsel. Een volle kerk met een voornamelijk jong publiek. Vooral Fix You van Coldplay bracht een de kerkgangers in verroering. Maar de andere nummers natuurlijk ook als Dochters en Believer.

Onze nieuwe poster om leden te werven.

Maart 2024

Op zaterdag 30 maart zongen we de Paaswake in de kerk van Reijmerstok. We hadden enkele nieuwe nummers of oude in een nieuw jasje gestoken. Hier kregen we vele complimenten voor. Joko zorgde voor een mooie sfeer voor Pasen.

December 2023

We hebben verschillende uitvoeringen in kerstsferen verzorgd. Ze hadden allen een andere uitstraling en waren stuk voor stuk top! Het publiek heeft genoten en we brachten ieder evenement in de juiste stemming. Ook wij als koor hadden er plezier in en al ons repeteren werd beloond. We zongen tijdens de Smikkeltocht in Geulle, het kerstconcert van Eckelrade, de nachtmis en kerstwandeling in Reijmerstok. 

September 2023

Onze nieuwe dirigent, Christianne Neven! We stellen haar graag aan je voor:

Christianne  (Meerssen 1972) studeerde in 1998 af aan het conservatorium Maastricht. Zij behaalde haar diploma Docent muziek met specialisatie zang en haar bachelor Koordirectie met specialisatie kerkmuziek.
Daarna studeerde zij interpretatie bij Gé Titulaer, volgt workshops en zanglessen Complete Vocal Technique bij Inge Rambags en voltooide de cursus 6 koorkleuren bij Juliette Dumoré.

Naast haar werk als zangeres, dirigente en vocal coach bij uiteenlopende koren
(Klassieke- Pop-, Rock- en kinderkoren), heeft zij van 1998 t/m 2022 gewerkt bij Kumulus kunstencentrum Maastricht als docent koorzang, musicalzang en als theoriedocent

In haar werk streeft zij ernaar mensen met enthousiasme te motiveren hun eigen kunnen te verkennen en zich overtuigend te tonen. 

Juli 2023:
Op 9 juli zong Joko ter ere van het 100-jarig bestaan van de kerk in de feesttent in Reijmerstok.

April 2023:
Pasen is in aantocht en dat vierden wij zaterdagavond bij de Paaswake in Reijmerstok. Dit was een magische mis, waarin we akoestisch en in kaarslicht begonnen. Als de klokken luiden gaan de lichten aan en laten onze muzikanten zich weer horen. Een nieuw begin breekt aan : )

Februari 2023:
Een nieuw jaar vraagt om nieuwe muziek. Sinds we weer begonnen zijn met repeteren na de kerstvakantie, studeren we nieuwe liedjes in, waaronder het bekende en prachtige Shallow uit de film A star is born. Maar we werken ook aan stoere nummers, zoals Believer van Imagine Dragons. Voor ieder wat wils in ons koor!

December 2022:
December is muziekmaand. Want hoe vier je beter de Kerst dan met een boom, lichtjes, warme chocomel én onze Kerstliedjes? We zongen in de Nachtmis en de Kerstwandeling, samen met de fanfare in Reijmerstok!

Maart 2022:
Joko is altijd op zoek naar nieuwe leden! Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom bij onze repetities.
Kom jij ook (proef)zingen?

Februari 2022:
Joko is weer opgestart na de coronastop! En heb jij de afgelopen tijd de muziek ook zo gemist? Kom dan op vrijdagavond naar onze repetitie en zing gezellig mee!

April 2020:
Op zaterdag 11 april bereikte ons het droevige nieuws dat onze geliefde Pastoor Graat de strijd tegen het Coronavirus verloren heeft. Op de dag die zo belangrijk voor hem was; de dag waarop we als zijn geliefde koor Joko in zijn geliefde kerk de paaswake zouden zingen. De mis van nieuw leven… wij zijn verslagen.
Op Paasavond, om 20.30 u, op het moment dat we eigenlijk de nieuwe Paaskaars zouden ontsteken, brandden wij allemaal thuis een kaarsje voor hem bij onze voordeur en op 18 april namen we afscheid met ons laatste lied voor hem, Greun van ’t graas. Bekijk het hier.
Rust zacht pastoor Graat.

December 2019:

Op 21 december was onze laatste Kerst-inn. We maakten er een mooie avond van samen met Popkoor 4Tune uit Stein en het koor Sing for Joy uit Sint Geertruid. Na afloop van dit korentreffen speelde Limbo Express een aantal nummers.

Juni 2019
Jubileumconcert Joko. Er werd flink geoefend om een mooi concert te kunnen geven die jong en oud tot de verbeelding zullen spreken. Luister nu hier de opnames van ons jubileumconcert.

© 2024 Joko Reijmerstok

Thema door Anders Norén