Welkom

Welkom op de website van Joko Reijmerstok, een koor waar diverse muziekstromingen gezongen worden en waar plezier de boventoon voert. Joko werd in 1979 opgericht in het Limburgse dorp Reijmerstok; de plek waar we nog altijd...

Nieuws
Joko is altijd op zoek naar nieuwe leden! Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom bij onze repetities. Kom jij ook (proef)zingen?

Nieuws

Maart 2022:
Joko is altijd op zoek naar nieuwe leden! Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom bij onze repetities.
Kom jij ook (proef)zingen?


‘Oud nieuws’:

Februari 2022:
Joko is weer opgestart! 28 januari hebben we – met de juiste maatregelen – weer samen gezongen. Er liggen ook weer wat uitvoeringen in het verschiet, kijk in onze agenda waar je ons binnenkort kunt vinden. En heb jij de afgelopen tijd de muziek ook zo gemist? Kom dan op vrijdagavond naar onze repetitie en zing gezellig mee!

Oktober 2021:
Spaar jij ook mee voor Joko? Tot 13 november kun je bij Plus Margraten sponsorpunten inwisselen, waarmee je Joko een steuntje in de rug geeft.
Alvast bedankt!

September 2021:
Het is zover! Na lange, lange tijd mogen wij eindelijk weer echt samenkomen én samen zingen.
10 september gaat Joko weer van start. Wil je er ook bij zijn? Kom dan naar de repetitie om 20.30 uur!

Augustus 2020:
Deze week ontvingen alle Joko-leden onderstaand kaartje in de brievenbus, een warme zomergroet.
We wensen ook jullie allen een fijne vakantie, geniet van het mooie weer!

April 2020:
Op zaterdag 11 april bereikte ons het droevige nieuws dat onze geliefde Pastoor Graat de strijd tegen het Coronavirus verloren heeft.
Op de dag die zo belangrijk voor hem was; de dag waarop we als zijn geliefde koor Joko in zijn geliefde kerk de paaswake zouden zingen. De mis van nieuw leven… wij zijn verslagen.
Op Paasavond, om 20.30 u, op het moment dat we eigenlijk de nieuwe Paaskaars zouden ontsteken, brandden wij allemaal thuis een kaarsje voor hem bij onze voordeur en op 18 april namen we afscheid met ons laatste lied voor hem, Greun van ’t graas. Bekijk het hier.
Rust zacht pastoor Graat.

Maart 2020:
Wat jammer! Wegens Covid-19 kunnen onze geplande uitvoeringen in maart en april niet doorgaan. Ook repeteren we op dit moment uiteraard niet.
Maar je hoeft ons niet te missen!
Luister nu hier de opnames van ons jubileumconcert en vergeet voor even je zorgen.
We wensen jullie veel sterkte in deze bizarre tijden, blijf gezond en houd moed!

Maart 2020:
Deze maand zingen we een bijzondere uitvoering: het 100-jarig jubileum van Diligentia Eckelrade.
Neem een kijkje op hun website om er meer over te lezen!

Januari 2020:
Er staat al een aantal uitvoeringen gepland in 2020, kijk in de agenda zodat je ons niet mist!

December 2019:
We kijken terug op een mooi 2019, veel dank aan iedereen die ons steunt en naar ons is komen luisteren.
We wensen jullie allen gezellige Kerstdagen en een muzikaal Nieuwjaar!

November 2019:
Op 21 december nodigen we jullie uit van harte uit voor onze jaarlijkse Kerst-inn. Dit jaar steken we het concert in een iets ander jasje. We maken er een mooie avond van samen met Popkoor 4Tune uit Stein en het koor Sing for Joy uit Sint Geertruid. Na afloop van dit korentreffen speelt Limbo Express een aantal nummers en drinken we graag samen met jullie een glaasje.

Zaal open: 19.45 uur
Aanvang concert: 20.15 uur

Oktober 2019:
Op dit moment zijn we bezig met het kerstrepertoire. We bereiden ons voor op een kerstconcert en de nachtmis in Reijmerstok. Binnenkort meer details!

September 2019:
Joko Reijmerstok doet mee aan de ClubSupport Actie van Rabobank. Steun ons door te stemmen via https://www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-oost/deelnemers.
Zo maken we samen de wereld een stukje muzikaler!

April 2019
Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van ons jubileum in 2019. Nieuwe muziekstukken worden geoefend om in juni 2019 een mooi concert te kunnen geven die jong en oud tot de verbeelding zullen spreken. Daarnaast blijven wij ons bestaand repertoire oefenen om onze vaste uitvoeringen steeds beter te kunnen uitvoeren. Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie over het jubileumjaar.

Agenda
Vrijdag 16 september starten we weer met de repetities!
Onze muziek
Op 1 juni 2019 vierden wij ons 40-jarig jubileum met een bijzonder concert. Beluister hier de opnames!
Het koor
Het koor bestaat al sinds 1979 en telt momenteel ca. 35 leden variërend van 13 jaar tot 55+. Het koor treedt naar buiten als een laagdrempelig koor waar plezier in het zingen voorop staat. Mannen, vrouwen, sommige met jarenlange ervaring maar ook beginnende zangers staan onder de leiding van...
Uitvoeringen
Ieder jaar hebben wij uitvoeringen in de regio Zuid-Limburg. Voorbeelden hiervan zijn onze Kerst-inn in Reijmerstok, de Paasmis, luisteren wij de Mis voor schoolverlaters in onze omgeving op en zingen wij mooie kerstliederen tijdens de nachtmis.
Contact
Heb je vragen of opmerkingen? Wil je een uitvoering van Joko aanvragen? Of ook lid worden van Joko? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden.